CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, February 23, 2015

Im back on feb 2015

Hello everyone...  Why im back??

I really don't have any idea for that..

Erm..  why im back...

Last update mybe 2-3 years ago..  Quite a long time..

And untuk pengetahuan semua..  Im engaged last year and will get married soon end of this year's ..  👰

Mcm tak percaya.. ??! Before we get start..

Say too your self,,

"My dear eye who read this or heart will understand her felling do trust her all the stories that she will telling u..  " hihi TQ

Here we go..

Ok.. Ni la die kisah seorang tunangan orang yang bakal jadi isteri kepada seorang lelaki yang da dikenali nya selama 3tahun..

Kalau ditanya semua orang pun akan ada jawapan yang sama..  Soalan yang akan ditanya HOW YOUR LIFE AFTER ENGAGED?? Fuhhhh....  Soalan yang mencabar untuk dijawab..

ITS NOT EASY WEII..  DAY BY DAY ITS GETTING TOUGH AND TOUGH..

I will story to you guys ape yang aku da lalui..  Bukan untuk cuba nak menakutkan bakal pengantin kat luar sana but something that we can share together its willl better right??..

Tuhan saje yang tahu...

Akan datang akan diupdate pasal :

Kewangan
Orang ketiga
Family
Friends
Office mate
Mata keranjang
Melawan
Selfish
Melenting
Merajuk
Gangster
Memalukan
Dimalukan
Jahanam

Alamak banyak la pulak kan..  Xpe akan diselitkan dengan cerita happy2 juga..  Harap sempat sebelum akad nikah..

Asslamualaikum..

Thursday, February 3, 2011

MY FAMILY MY SOUL

I love my my family sho much! especially from mama side family..i hate family from baba side they all just like fucking annoying!always talk a bad thing to my family and bodoh!haha... aku bukan nak mancaci or ape,tapi dari dulu sampai sekarang memang aku sakit hati sangat..knape dieorang suke tngok family aku susah and complicated!ape la salah family aku kat depa nie,,..ah!!lantak la,yang penting mama n baba aku tak kacau idop mereka yang gile harte tuh! kalau tak de dieorang aku tak susah la,aku ade maklong n family,andak and family,uncle don n family,pakcik jaja n family,ateh,kaklong,angah,emeir, dan nyawe aku mama n baba..haha..kiteorang selalu outing same2,jalan2 makan angin ..mmg best!!hehe...kamibhagia dowh!!!















                               SAYANG SEMUA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saturday, December 25, 2010

MY NEW BLOG

NEW BLOG???!! HAHA

haha,akhirnye ade mase pon nk create blog.,huhu...kesian makcik orang len da famous da pon sebab ade blog,makcik baru je nk create blog,.lepas je aku bukak blog cik epal,dengan hanis zulaikha,aku tertarik nk create blog sendiri n merepek sendiri..huhu...mcm mane la dieorang leh ade macam2 idea hari? kagum makcik ngan dieorang n,yang aku kat sini da nk pecah pale otak n pikir ape la aku nak merepak nie...anyway aku fiera edora binti che azmi umur da tue 19tahun4bulan hari aku mlas nk kire hha,sekarang n kerja kat menara celcom as a ceo eh xde la customer service executif je kat contact center,ade mama yang tersayang baba tersayang adik beradikk ramai sangat ade 4 orang haha(asyik gelak je aku nie..)aku ank ke-3 lame gile aku mnje tetibe ade lak adik,xpe2 darah daging jgak tuh..jenis aku,aku suke buat lawak bodoh tapi kawan2 aku suke dengar aku merepak,aku un layan saje..aku suke warne pink,hitamm n putih..aku ade hump hump(kerete singkatan hummer) warne itam baru je kuar,suke sangat..itu la hasil kesabaran aku ngan daddy..aku x taw nk merepek ape lagi n...huh,skrang n aku stay kat damansara..da nk dekat setaun jgak la,tp parent aku tnggal dekat selayang bagi aku jauh jgak la,kadang2 yang membuat aku rindu sangat ngan mama n baba ble aku tngok cte sedeh..eh malu pulak..my parent is my soul,my daddy also lol...hurm dari kol 1 sampai sekrang pukol 2.25 aku create idea n,sampai kering otak aku n aku perah..haha...nnat la aku mmbebel lagi...good nite uolllssssss.....tata....